06-01-09

Reis door België: start in De Panne

 

Als kind droomde ik er al van om ooit eens tijd genoeg te hebben om het ganse land te doorkruisen, van de Kust tot de Kempen en ondertussen in de leukste steden of streken minstens één nacht in een hotel te verblijven.

Dromen zijn er om waar te maken, en ik ben er dan ook vandaag mee begonnen, meer bepaald in de westelijk uithoek van het land, De Panne. Uit alle hotels in De Panne koos ik er één: ik boekte zonet één overnachting in 3 sterren Hotel Maxim. Het lijkt me op het eerste zicht een modern en, net zoals vele hotels in De Panne, een zeer rustig gelegen hotel en bovendien op nog geen 300 meter van het kilometerlange strand gelegen. Ik kijk al uit naar vannacht en de komende 10 dagen!

Vakantie door België kan enorm interessant zijn, maar je hebt het meer begrepen op actie, op spetterende citytrips naar échte, bruisende wereldsteden? Ga dan toch gewoon eens een paar dagen op hotels Londen, dé hipste stad van Europa!

Commentaren

Hallo Hallo,ik ben Steffi .....op deze Siberische woensdagmorgen ben ik op bezoek geweest op je nieuwe blogje, ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken, en ik wens je nog een gelukkig 2009 . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 07-01-09

De commentaren zijn gesloten.